Νέα της πόλης μας… Φυσικά καθαρά!

 

Ρούχα…Φυσικά καθαρά…και βάλτε τέλος στο στεγνό καθάρισμα των ρούχων!

Η Miele ως ηγέτης στο χώρο της πλύσης πρωτοπορεί και ανοίγει το δικό της καθαριστήριο ρούχων σε συνεργασία με την Κ.ΛΙΒΑΝΟΣ ΕΠΕ το 2010, δίνοντας ένα τέλος στο στεγνό καθάρισμα ρούχων και αποφεύγοντας την χρήση τοξικών χημικών και διαλυτών.

Το WETCARE είναι ένα επαναστατικό σύστημα πλύσης, που καθαρίζει με νερό και απορρυπαντικό τα ρούχα σας σε βάθος, με επαγγελματικό εξοπλισμό πλύσης MIele Professional. Η πλύση γίνεται σε ιδανικές συνθήκες και θερμοκρασίες με ειδικά προγράμματα wetcleaning αναλόγως την ύφανση του ρούχου, με αποτέλεσμα τα ρούχα να μυρίζουν φρεσκάδα και καθαριότητα. Με το σύστημα πλύσης WETCARE η διάρκεια ζωής των ρούχων σας παρατείνεται, αναζωογονούνται τα χρώματα, εξασφαλίζοντας την πιο απαλή φροντίδα για τα αγαπημένα ρούχα σας και υφάσματα. Στο εξειδικευμένο καθαριστήριο MIele WETCARE πλένουμε με νερό οτιδήποτε μέχρι τώρα μπορούσε να καθαριστεί μόνο από στεγνό καθάρισμα!

Σεβασμός στο περιβάλλον χρησιμοποιώντας βιοδιασπώμενα απορρυπαντικά και εξοικονομώντας ενέργεια με την χρήση επαγγελματικών συσκευών Miele.

Φροντίδα και ασφάλεια για τον άνθρωπο: Οι εργαζόμενοι δεν εκτίθενται σε χημικά και τοξικά γνωστά ως PERC. Πλύση κατάλληλη ακόμη και για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Φροντίδα στα ρούχα: • Τέλεια καθαριότητα και υγιεινή • Εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές, τα ακάρεα και τους δύσκολους λεκέδες (λίπος, αίμα, ιδρώτας) • Σέβεται τα ευαίσθητα υφάσματα: απαλή διαδικασία πλύσης που φροντίζει τις ίνες • Φιλικό προς το περιβάλλον • Αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα φρεσκάδας Τέλος, να σας ενημερώσουμε πως τα ρούχα του κάθε πελάτη πλένονται σε ξεχωριστή πλύση για την άριστη υγιεινή τους. Υπηρεσίες για επαγγελματίες Αναλαμβάνουμε συνεργασίες με: -Ξενοδοχεία -Βεστιάρια -Πλοία και σκάφη αναψυχής -Οίκους ρούχων και νυφικών -Οργανισμούς -Υπουργεία -Εστιατόρια -Αθλητικούς συλλόγους.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: