Ο καινοτόμος χώρος Piraeus Business Center υποστηρίζει το Piraeus Open Mall!

Από τοv Σεπτέμβριο του 2017 λειτουργεί στον Πειραιά, στην οδό Αγίου Δημητρίου 41, το Piraeus Business Center. Πρόκειται για ένα σύγχρονο Business Center 600 Τ.Μ το οποίο παρέχει πολυτελείς, επιπλωμένους και πλήρως εξοπλισμένους εργασιακούς χώρους εκμίσθωσης, γραφείων, meeting rooms, open space offices, virtual offices.

Το PBC συνδυάζει ένα πολυτελές επιχειρηματικό περιβάλλον, κατάλληλα δομημένο και εξοπλισμένο, με ένα χαμηλό και σταθερό κόστος ενοικίασης ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες επαγγελματικές απαιτήσεις των επιχειρήσεων, των ελεύθερων επαγγελματιών, αλλά και των εταιριών Startups.

Ο χώρος διαθέτει οργανωμένο Help Desk γραμματειακής υποστήριξης, καθώς όλες οι υπηρεσίες περιλαμβάνονται σε ευέλικτα οικονομικά πακέτα, απολύτως προσιτά και προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των σύγχρονων επιχειρηματιών.

Ήδη τους χώρους των γραφείων έχουν εγκαινιάσει εταιρίες και επιχειρηματίες από την Ελλάδα, αλλά και από τον διεθνή χώρο.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στο Οrange Conference Hall, τον συνεδριακό VIP χώρο, που μπορεί να φιλοξενήσει έως 70 άτομα σε διάταξη θεάτρου ή 50 άτομα σε διάταξη school. Το Orange Conference Hall διαθέτει όλα τα οπτικοακουστικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας και σε συνδυασμό με την minimal πολυτέλεια του χώρου αποτελεί κάτι ξεχωριστό για την περιοχή του Πειραιά, αλλά και των Νοτίων Προαστίων.

To PBC υποστηρίζει το σημαντικό έργο του Piraeus Open Mall σχετικά με την τόνωση της τοπικής επιχειρηματικότητας και προσφέρει σε όλα τα καταστήματα/μέλη του -15% στις υπηρεσίες του χώρου.

Σε αυτό το πλαίσιο, η διοίκηση του PBC προσκαλεί τις εταιρίες Startups, τους επιχειρηματικούς ομίλους και τα διοικητικά συμβούλια εταιριών και φορέων σε μία πρώτη γνωριμία και ξενάγηση του χώρου. Βασική προϋπόθεση είναι η διοίκηση του χώρου να γνωρίζει την πραγματοποίηση της συνάντησης  νωρίτερα, ώστε να υπάρξει ο ανάλογος συντονισμός.

Piraeus Business Center
Αγιου Δημητρίου 41,18546 Πειραιάς
Τηλ:++210 4617999
Fax:++210 4622495
e-mail: info@serviced-office.gr
Skype: Piraeusbusinesscenter PBC
http://www.serviced-office.gr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: