Γνωριμία με τον Πειραιά!

Ο Πειραιάς είναι ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Ευρώπης με ισχυρή βιομηχανία και τρίτο στον κόσμο σε επιβατική κίνηση, καθώς και το μεγαλύτερο κέντρο διακίνησης εμπορευμάτων της ελληνικής οικονομίας, ενώ μέσω αυτού συνδέεται ακτοπλοϊκά με τα νησιά του Αιγαίου.

Ως τμήμα του πολεοδομικού συγκροτήματος Αθηνών εξυπηρετείται συγκοινωνιακά από πληθώρα μέσων: λεωφορεία, τρόλεϊ, τον Προαστιακό, το Τραμ Αθήνας και ο ΗΣΑΠ.

Το Open Mall Πειραιά, περικλείεται από τις οδούς Καραολή και Δημητρίου, Γρηγόρη Λαμπράκη, 2ας Μεραρχίας, Ακτή Μιαούλη, Ακτή Ποσειδώνος, Ακτή Καλλιμασιώτη, ΗΣΑΠ, Αλιπέδου, Κέκροπος.

Εμπορικές οικογενειακές επιχειρήσεις πολλών χρόνων με παράδοση στο εμπόριο, αλλά και με σύγχρονες και καινοτόμες ιδέες συνυπάρχουν και συνεχίζουν την ενεργό εμπορική τους δραστηριότητα με επιτυχία και συνέπεια.

Στα όρια του Open Mall βρίσκονται πολλά ιστορικά σημεία και αξιοθέατα που αξίζει κάποιος να επισκεφτεί, όπως το Δημοτικό Θέατρο που αποτελεί σύμβολο της πόλης, το Αρχαιολογικό μουσείο, το Ναυτικό μουσείο, τη δημοτική πινακοθήκη, το Πασαλιμάνι, την αγορά τροφίμων, την πλούσια αγορά σε είδη ένδυσης, υπόδησης, καλλυντικών, δώρων, βιβλιοχαρτοπωλείων, αλλά και σε λουλούδια, μπαχαρικά, αρωματικά βότανα.

Επίσης όμορφες Εκκλησίες (Μητροπολιτικός ναός Αγ. Τριάδος, Αγ. Σπυρίδωνας, Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης, Αγ. Νικολάου, κ.ά.), υπέροχα ανακαινισμένα νεοκλασικά κτίρια, αρχαιολογικά ευρήματα στην πλατεία Τερψιθέας κ.ά.

Ένας όμορφος περίπατος κάνοντας τα ψώνια σας και θαυμάζοντας παράλληλα τα αξιοθέατα της πόλης είναι ο ιδανικός τρόπος για να γνωρίσετε το Open Mall του Πειραιά.

Ανακαλύψτε τις ομορφιές, τους ανθρώπους του και όλα τα προϊόντα που έχει να σας προσφέρει το εμπορικό κέντρο του Πειραιά.

Και το ταξίδι ξεκινάει…

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: